• Facebook vagy Instagram marketing? Melyikkel érdemesebb foglalkozni?

  Egy biztos: ha van egy céged, vállalatod, márkád, akkor a social media felületek áldásos erejét ki kell használnod, különben rengeteg vevőről fogsz lemaradni. Igen ám, na de melyikkel éri meg jobban foglalkozni? A Facebook, vagy az Instagram marketing tehet érted többet? Erre keressük a választ!

  Tovább is van

 • Virtuális asszisztens: egyszerű segítség a sci-fi-be illő név mögött

  A „virtuális asszisztens”, mint kifejezés kezd egyre ismertebb lenni, de most még nem mindenki számára egyértelmű, hogy mivel is foglalkozik egy ilyen személy. Sokszor azok sem tudják, akiknek a legnagyobb hasznára válhatna a munkájuk. A következő sorokban megnézzük, általában mivel foglalkozik egy virtuális asszisztens és miben segíthet akár Neked is.

  Tovább is van

 • Brosúra: Mi ez, mire jó és hogyan lesz a legjobb?

  A brosúra alapvetően egy rövidebb offline vagy online tájékoztató anyag, egy pár oldalas, általában összehajtható vagy lapozható füzetke, amiben egy eseményt, egy terméket, egy szolgáltatást vagy egy céget mutatnak be érdekes és figyelemfelkeltő módon. De pontosan mire jó ez, miért lehet hasznos egy vállalkozás számára és milyen egy igazán jó brosúra? Nézzük meg!

  Tovább is van

 • Logó tervezés: Mi teszi ütőssé ezt az arculati elemet?

  Te is úgy gondolod, hogy a logó tervezés nem valami nagy ördöngősség? Úgy érzed, szinte bárki össze tudja dobni pár óra alatt? Akkor van egy nem túl kellemes hírünk: a logótervezéshez profira van szükség. Persze csak akkor, ha ütős és minőségi munkát szeretnél. De miért is olyan bonyolult feladat ez? Milyen egy szuper logó? Nézzük meg!

  Tovább is van

 • Piackutatás: Miért fontos része a konkurencia elemzés és milyen szempontokra figyelj?

  A vállalkozás indítás első lépése (vagy legalábbis annak kéne lennie) a piackutatás, ezen belül pedig talán a legfontosabb teendő a konkurencia elemzés. Miért olyan lényeges ez és mik azok a szempontok, melyeket érdemes figyelembe venned? Nézzük meg!

  Tovább is van

 • SEO szövegírás: Pár tipp, hogy Te se őrülj bele a kulcsszavakba

  A SEO szövegírás, azaz a keresőoptimalizált szöveges tartalmak készítése nem annyira nehéz, de nem is annyira könnyű. Az igazság  inkább valahol a két véglet között van. Kell hozzá türelem, idő, gyakorlat, íráskészség, fantázia és egy jó kis kulcsszóelemző szoftver. Na meg a következő pár  tipp sem fog ártani!

  Tovább is van

 • Felugró ablak (popup): Nem csak arra jó, hogy idegesítsd vele az embereket!

  Talán nem is létezik az az ember, aki őszintén szereti a felugró ablakokat, más néven: popupokat. Mindig csak jönnek és jönnek, zaklatnak a hírlevél feliratkozással vagy a „vedd meg ezt, vedd meg azt”-ukkal, miközben sokszor ki sem lehet kapcsolni őket. Ha meg mégis ki lehet, egy perc múlva jön a következő.
  Na ez az a hatás, amit Te NE akarj kiváltani a felugró ablakaiddal!

  Tovább is van

 • Online marketing ügynökség? Mi alapján – és mi alapján ne – válassz!

  Online marketing ügynökséget keresel? Akkor biztos, hogy Te is a legjobbat akarod, mint mindenki más. Legalábbis a lehetőségeidhez képest. Na de hogy találd meg a nagy Ő-t, amikor minden a csodásabbnál varázslatosabb ígéretekről szól? Hogyan hámozd ki az igazságot a vaskos héjú marketing almából? Segítünk picit.

  Tovább is van

 • Konverzió növelés, avagy van élet az árcsökkentésen túl?

  Webáruház tulajdonosként időről-időre szinte biztos, hogy szembesülni fogsz azzal a kellemetlen helyzettel, hogy csökkennek a bevételeid, esik a vásárlások száma. Ilyenkor sokan ösztönösen elkezdenek akciókat hirdetni, pedig a konverzió növelésnek van más módja is.

  Tovább is van

 • Applikáció készítés árak: Mennyibe kerül ez neked?

  Az applikáció készítés nem olcsó dolog, ezt nagyjából mindenki tudja. De mennyibe kerül igazából? Mire számíts, ha úgy döntesz, te is egy profi fejlesztő csapat segítségét kéred az ügyben? Létezik kevésbé drága alternatíva? Nézzük meg!

  Tovább is van

 • Applikáció készítés: megéri a befektetést?

  Nem kell tudományos kutatásokba mélyedni ahhoz, hogy sejtsük, az  emberek nagyrészének van már okostelefonja és azt napi rendszerességgel használja is. Ha azonban webáruháztulajdonosként applikáció készítés mellett tennéd le a voksod, pár információ nem árt, ha a birtokodban van!

  Tovább is van

 • Brandépítés: Mit csinálj és mit NE, ha azt akarod, hogy működjön

  A brandépítés olyan, mint a házépítés. Ugye nem szeretnéd, ha a jövőbeli otthonodnak instabil szerkezete vagy falai lennének, esetleg a tető omladozna a fejed felett? Akkor a márkádat miért hagynád félkészen, kidolgozatlanul?
  Olvasd el brandépítési tippjeinket, és azt, hogy mit ne csinálj, ha sikeres akarsz lenni!

  Tovább is van

 • Email marketing: Megnyitási arány, kattintási arány, és a többi. Mi mit árul el?

  Az email marketing egy sokat emlegetett eszköz, aminek a hatékonysága szinte megkérdőjelezhetetlen. A hírlevelek/eDM-ek teljesítményét jól lehet mérni, a kapott statisztikákból pedig rengeteget tanulhatunk – persze csak akkor, ha tudjuk, melyik szám pontosan mit árul el. 

  Tovább is van

 • Marketing Mix: a 7p modell koronavírus-idei értelmezése

  A koronavírus mostanra átírta a hétköznapokat. Régen egy délutáni kávézó látogatás, vagy egy éttermi céges ebéd természetes volt, mára viszont időről-időre lehetetlenné válik. Ez alapján nem meglepő, hogy a marketing mix is átformálódott valamelyest, az alap elemek pedig kaptak egy új, világjárvány-színezetet.

  Tovább is van

 • Linképítés: Mi a helyes, és mi a helytelen?

  A linképítés az egyébként sem egyszerű keresőoptimalizálás talán legbonyolultabb területe, leginkább azért, mert nehéz befolyásolni. Egy értékes linkszerkezet kialakítása az oldal belső szerkezetével és a megjelenő tartalmakkal ellentétben külső tényezőkön (is) múlik. Mik a jó, és mik a rossz linképítési módszerek?

  Tovább is van

 • Landing Page kisokos: érthetően a hatékony landing oldalakról

  Milyen egy hatékony langing page? Milyen elemek kellenek hozzá, és azokat hogyan használjuk? Micsoda egyáltalán egy landing oldal, és mire alkalmas? Nehéz kérdések - egyszerű válaszokkal. 

  Tovább is van

 • Árukereső portálok: tökéletes eszköz webáruház-forgalom növelésre

  Nem számít, hogy kevésnek tartja-e webáruháza forgalmát, vagy csak úgy érzi, lehetne még hová terjeszkedni, az árukereső oldalak és a  termék összehasonlító felületek nagy hasznára válhatnak!

  Tovább is van

 • Google keresőoptimalizálás árak: Mennyibe kerül a SEO, és valójában mit kap a pénzéért?

  Mennyibe kerül egy webáruház keresőoptimalizálása, és a kifizetett összegért mit kap majd? Mekkora bevételnövekedést hozhat a SEO, ha szakértők foglalkoznak vele? Kényes kérdések - tömör válaszok. 

  Tovább is van

 • Mi látható a Google Analytics-ben?

  A Google Analytics egy igazán sokoldalú eszköz, aminek a használatával értékes adatokhoz és információkhoz juthat az, aki nem sajnál időt, valamint energiát fektetni a felület megismerésébe. El kell ismerni, hogy nem egyszerű a dolga annak, aki az Analytics-et hívja segítségül webáruháza teljesítményének elemzéséhez, ugyanis az adatok rengetegében könnyű elveszni. Erre a problémára igyekszünk most megoldást nyújtani azzal, hogy végig megyünk a menüpontokon, és átnézzük, mik a bennük rejlő, legértékesebb tudnivalók.

  Tovább is van

 • Céges blog: Írjam? Rendeljem? Kihagyjam?

  Arra a kérdésre, hogy vezessen-e céges blogot egy vállalkozás, vagy ne, a legegyszerűbb és legrövidebb válasz, hogy IGEN, mindenféleképpen. A miértekre és a hogyanokra azonban már bővebben érdemes kitérni, ha szeretnénk bemutatni ennek a marketingeszköznek az erejét, és a létrehozásával kapcsolatos lehetőségeket.

  Tovább is van

Link