eDM szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

eDM

Az Edm kampányok a mai világban elengedhetetlen fontosággal bírnak, ehhez azonban szükség van egy minőségi adatbázisra, melyet a hírlevelekre feliratkozott érdeklődők és vevők adnak. 

 • eDM írás

     5.0/5 (3 vélemény)

  eDM írás

  Sikeres, bevétel termelő eDM kampányokat szeretne a sajátjának tudni, de úgy, hogy a lehető legkevesebb tennivalója és problémája legyen vele? Jó lenne, ha valaki levenné végre a válláról ezt a terhet, és az eredmények csak úgy, szinte "maguktól" érkeznének? 

  A legjobb, amit tehet, hogy Minket választ!

  Az eDM olyan, reklámcélú levelet jelent, amit az ügyfél igényei szerint felépített és leszűrt email listára küld ki a szolgáltató. A hatékonysága magas fokú lehet, ha megfelelően van felépítve. A címzettet megszólítják benne, ezért ez egy személyesebb hangvételű kommunikációt tesz lehetővé. Egy webáruháznak ajánlott rendszeresen, havi minimum 4-8 alkalommal kapcsolatot teremtenie a feliratkozóival, amihez az eDM levél megszerkesztését és kiküldését mi biztosítani tudjuk!

  19 050 Ft

Az Edm hírlevelek teljesen személyre szabhatóak. A szegmentáció alapján létrehozott csoportoknak, még specifikusabb e-maileket küldhetünk. Kuponokról, akciókról, fontos eseményekről, blog bejegyzésekről informálhatjuk érdeklődőinket, vásárlóinkat mialatt elnyerjük a bizalmukat és további vásárlásra ösztönözzük őket.

Vissza az oldal tetejére

Link