Névjegykártya szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Névjegykártya

 • Névjegykártya készítés

  Névjegykártya készítés online? Igen, de másképp, mint ahogy azt megszokta! Önnek most semmit nem kell tennie azon kívül, hogy elárulja, mik az elképzelései. Névjegykártyáján tapasztalt grafikusok és marketing szakértők dolgoznak majd, hiszen nem csak egy darab papírról beszélünk, hanem a vállalkozása szinte legfontosabb arculati eleméről! 

  Minden apró részletére odafigyelünk: a betűméretre, a színek össszhangjára, a formákra és az elemek elhelyezésére is, hogy amikor az elkészült alkotást a kezébe veszi, maradéktalanul elégedett legyen. 

  Az egyedi megjelenés garantált! Mi nem sablonokkal dolgozunk, hanem minden ügyfelünknek személyre és cégre szabott tervet készítünk, így a névjegykártya biztosan különleges lesz. Magas minőségű, az Önnek legmegfelelőbb papírra nyomtattatjuk a grafikát, ráadásul a lehető leggyorsabban. 

  Amennyiben igényes, személyre szabott és a cége arculatába tökéletesen illeszkedő névjegykártyára vágyik, de nincs hozzáértő grafikusa, vagy egyszerűen csak nem ér rá ezzel foglalkozni ebben a rohanó világban, válassza a wbshp.hu-t! 

  6 895 Ft-tól

Vissza az oldal tetejére

Link