Facebook szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Facebook

A Facebook, marketing szempontból az egyik leghatékonyabb online eszköz. A jól beállított Facebook hirdetésekkel és a hasznos, érdekes posztok segítségével építhetjük márkánkat, eljuthatunk célközönségünkhöz, folyamatos interakcióban maradhatunk vevőinkkel és gyarapíthatjuk visszatérő vásárlóink számát egyaránt.

 • Facebook hirdetések kezelése

  Ön használja a Facebookot? És a felesége? A férje? A gyermekei? A kollégái? A baráti köre? A válasz szinte biztosan:igen - és éppen ez az oka annak, hogy egy webáruháznak, vagy bármilyen egyéb vállalkozásnak, fel kell használnia ezt a közösségi média felületet. Megfelelően létrehozott és beállított Facebook hirdetésekkel több embert érhet el, mint korábban bármikor. 

  A Facebook hatékony hirdető, vásárló szerző felület, ha a hirdetéseket a megfelelő célcsoportnak, hatékony tartalommal és a céljainkat leginkább elősegítő beállításokkal látjuk el. 

  Éljen vele Ön is!

  A Facebook hirdetések kezelése - profi kezelése - nem egyszerű feladat. Ha ránk bízza, sok időt megspórolhat, amit más feladatok elvégzésére fordíthat.

  76 200 Ft-tól

Vissza az oldal tetejére

Link