Social média szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Social média

Social média

A social media felületeit csak Magyarországon több millió ember használja, ezért minden webáruháznak fontos a marketingjébe beépíteni. Helyes stratégiával rengeteg elérés célozható meg, az elérések pedig látogatókat, vásárlókat, vásárlásokat jelentenek.

 • Facebook hirdetések kezelése

  Ön használja a Facebookot? És a felesége? A férje? A gyermekei? A kollégái? A baráti köre? A válasz szinte biztosan:igen - és éppen ez az oka annak, hogy egy webáruháznak, vagy bármilyen egyéb vállalkozásnak, fel kell használnia ezt a közösségi média felületet. Megfelelően létrehozott és beállított Facebook hirdetésekkel több embert érhet el, mint korábban bármikor. 

  A Facebook hatékony hirdető, vásárló szerző felület, ha a hirdetéseket a megfelelő célcsoportnak, hatékony tartalommal és a céljainkat leginkább elősegítő beállításokkal látjuk el. 

  Éljen vele Ön is!

  A Facebook hirdetések kezelése - profi kezelése - nem egyszerű feladat. Ha ránk bízza, sok időt megspórolhat, amit más feladatok elvégzésére fordíthat.

  76 200 Ft-tól

 • Instagram fiók létrehozása

  Segítünk létrehozni saját üzleti Instagram fiókját, hogy Ön ezen a felületen is aktív lehessen és követőket szerezhessen vállalkozása számára, és így nagyobb ismertségre tegyen szert.

  12 700 Ft

A social media platformok kezelése magában foglalja céges Facebook fiókja tartalmi szerkesztését, a hirdetések létrehozását, optimalizálását, Instagram postok készítését, az itt megjelenő promóciók kezelését, Youtube csatorna létrehozását, a tartalmak elkészítését és feltöltését. Előre kidolgozott marketing stratégia és tematika alapján, folyamatos egyeztetés mellett foglalkozunk ezekkel a kiváló lehetőségeket nyújtó területekkel.

Vissza az oldal tetejére

Link