Webfejlesztés szűrése

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Egy webáruház/weboldal életében sokrétű fejlesztések lehetnek szükségesek, akár a rendszeren belüli, akár ahhoz kapcsolódó elemekről van szó. Különféle webáruházak indításában, applikáció fejlesztésben, logisztikai megoldások nyújtásában állunk rendelkezésére.

 • Adobe Commerce (Magento) webáruház indítás

  Amennyiben Adobe Commerce vagyis korábbi nevén Magento webáruház indítása mellett döntött, bízza ránk a folyamatot. Kérjen ajánlatot és kezdjük el a közös munkát minél előbb!

 • Android applikáció

  Saját Android alkalmazással könnyedén elérheti országszerte a vásárlóit és az érdeklődőit, azáltal, hogy a lefejlesztett applikáció segítségével lehetővé teszi az egyszerű, gyors és élvezetes vásárlást a webáruházán keresztül.

 • ASO - App Store Optimalizálás

  Az ASO abban segít, hogy az applikációja a lehető legjobb helyen szerepeljen az app store keresési eredményei közt.

 • Egyedi fejlesztésű webáruház

  Az egyedi fejlesztésű webáruházaknál határt csak elképzelései szabhatnak. Webáruháza pontosan úgy néz ki , és úgy működik ahogyan azt Ön elképzelte. Nincs más teendője, csak leírni elképzeléseit, majd egyeztetni róluk.

  Kérjen ajánlatot!

 • Hybrid applikáció

  A Hybrid Applikációk ugyanúgy fejleszthetőek Iphone, Android vagy Windows mobilkészülékekre.

 • IOS applikáció

  Saját Iphone alkalmazással lehetősége nyílik több ezer Iphone tulajdonoshoz eljutni, és számukra még élvezetesebbé tenni a webáruházában eltöltött időt és vásárlási élményt, így növelve az elköteleződést vállalkozása felé.

 • Prestashop webáruház indítása

  Amennyiben webáruházat szeretne indítani és a Prestashop rendszere mellett döntött, keressen minket bizalommal és bízza ránk a létrehozását. Beszéljük át az elképzeléseit és kérjen tőlünk ajánlatot!

 • Shoprenter webáruház indítás

     5.0/5 (1 vélemény)

  Shoprenter webáruház indítás

  Shoprenteres webáruházat indítana? Szeretne egy olyan platformot, ami modern, dizájnos és tökéletesen támogatja az értékesítése minden mozzanatát? Akkor bízza meg a wbshp.hu-t webshopja elkészítésével! Átfogó konzultációval, folyamatos egyeztetéssel, gyors és pontos munkavégzéssel várjuk ügyfeleinket! 

  Egy webáruház elindítása ma nem feltétlenül kerül vagyonokba, főleg akkor, ha egy remek, bérelhető megoldást választ. A Shoprenter éppen ilyen, egy minden igényt kielégítő rendszer, amivel minden cél elérhetővé válik az Ön számára. 

  Shoprenter alapú webáruházak területén is tapasztalt kollégáink az értékesítési felülete minden apró részletéből kihozzák majd a maximumot!

  A csomag a következőket tartalmazza:

  - Design testreszabása

  - Termékek feltöltés

  - Dokumentumok feltöltése

  - Modulok testreszabása

  Nem tartalmazza:

  - ÁSZF megírása

  - Adatvédelmi nyilatkozat megírása

  145 000 Ft-tól

 • Weboldal karbantartás

  Karbantartjuk weboldalát, folyamatosan naprakészre frissítjük, így elkerülhető, hogy esetlegesen 

  Az ár tartalmaz havi 2 óra hibaelhárítást, tanácsadást illetve bármilyen technikai tanácsadást.

  12 700 Ft-tól

 • Weboldal készítés

  Egy weboldalnak többféle célja lehet: bemutathatja a vállalkozását, elményítheti szakértői státuszát, fizikai látogatókat és online vásárlókat generálhat, felhívhatja a figyelmet egy fontos ügyre, adományokat gyűjthet rászorulók részére... Sok cél, de az út a megvalósításhoz mindig egy szakértő csapaton keresztül vezet. 

  Elkészítjük céges weboldalát: rövid határidőkkel, kedvező árakkal, szakértő csapattal. 

  Milyen előnyei vannak egy weboldalnak?

  - Építi a bizalmat

  - Vásárlókat szerezhet

  - Sok emberhez eljuttatható

  - Egyszerűbb-és olcsóbb, mint a fizikai reklámok

  - Folyamatosan naprakészen tartható

  - Sok információt át lehet adni vele

   

  Kérjen ajánlatot még ma!

 • Wordpress alapú webáruház indítás

  A Wordpress és az ahhoz tartozó Woocommerce alapú webáruházakat világszerte sokan használják és szeretik, mert folyamatosan fejlesztik és fejlődik így lépést tudnak tartani a felmerülő igényekkel. 

A webáruház fejlesztés olyan feladatok elvégzését jelenti, amikkel segítjük webshopja megfelelőbb működését és magasabb konvertálását. Ilyen lehet egy új, akár egyedi fejlesztésű platform elindítása, bármilyen bérelhető webáruházzal kapcsolatos munka elvégzése, időszakos karbantartás, applikációfejlesztés android, vagy IOS operációs rendszerre, CSS módosítás, könyvelés.

Vissza az oldal tetejére

Link