Shoprenter webáruház indítás

- +

Válasszon Önnek megfelelő típust:

Shoprenteres webáruházat indítana? Szeretne egy olyan platformot, ami modern, dizájnos és tökéletesen támogatja az értékesítése minden mozzanatát? Akkor bízza meg a wbshp.hu-t webshopja elkészítésével! Átfogó konzultációval, folyamatos egyeztetéssel, gyors és pontos munkavégzéssel várjuk ügyfeleinket! 

Egy webáruház elindítása ma nem feltétlenül kerül vagyonokba, főleg akkor, ha egy remek, bérelhető megoldást választ. A Shoprenter éppen ilyen, egy minden igényt kielégítő rendszer, amivel minden cél elérhetővé válik az Ön számára. 

Shoprenter alapú webáruházak területén is tapasztalt kollégáink az értékesítési felülete minden apró részletéből kihozzák majd a maximumot!

A csomag a következőket tartalmazza:

- Design testreszabása

- Termékek feltöltés

- Dokumentumok feltöltése

- Modulok testreszabása

Nem tartalmazza:

- ÁSZF megírása

- Adatvédelmi nyilatkozat megírása

Egy webáruház készítése és elindítása manapság nem egy szokatlan dolog, és nem is mindenképpen kerül hatalmas összegbe, ez pedig nagy segítség lehet minden induló vállalkozásnak. A Shoprenter ehhez egy remek rendszert biztosít, aminek a választásával gyorsan belevághat az online értékesítésbe.

A wbshp.hu csapata több Shoprenteres webáruház elindításában játszott már szerepet, így, ha minket bíz meg a dizájn megalkotásával és a rendszer testreszabásával, a végeredménnyel garantáltan elégedett lesz!

Referencia munkáink

Vélemények

Krisztina
2020-06-16 21:55:23   |   3
Teljesen elégedett vagyok, amit megcsináltak nekünk. Segítőkészek voltak velünk.
Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link