Arculattervezés szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Arculattervezés

Arculattervezés

Mi is az arculattervezés?  A márkaépítés egyik mérföldköve, az a pillanat, amikor egy cég láthatóvá és megjegyezhetővé válik. Ugye Ön is azt szeretné, ha ezen a feladaton profik dolgoznának?  Válassza ki az Önnek megfelelő arculattervezési csomagot és rendelje meg még ma, hogy minél előbb elkezdhessük a munkát!

Ha a Kisarculat csomagot rendeli meg, elkészítjük Önnek a legfontosabb arculati elemeket, hogy vállalkozása mindig professzionálisan jelenhessen meg. Ilyen elem például a logó, a névjegykártya, illetve a levélpapír. Amennyiben több arculati elemet szeretne, válassza nagyobb csomagunkat, melynek keretében képeslapot, molinót, vagy akár brosúrát is készítünk cége számára.

 • kisarculat

     5.0/5 (1 vélemény)

  Kisarculat

  Az arculati elemek megléte a mai világban nagyon fontos, hiszen az egységes kép kialakítása vállalkozásáról elengedhetetlen, valamint segít kitűnni a tömegből és megkülönböztetni vállalkozását a konkurenciától.

  142 875 Ft

 • Nagyarculat

  A nagyarculat halmazába beletartoznak a kisarculat elemei, tehát a logó, névjegykártya levélpapír, továbbá minden olyan marketing szempontból fontos elem, úgy mint a molinó, képeslap, roll up, brosúra, amelyekkel növelni tudja professzionális megjelenését a piacon nyomtatott és online formában egyaránt.

  317 500 Ft

Vissza az oldal tetejére

Link