Email Marketing szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Email Marketing

Az Email marketing a mai napig a legfontosabb marketing eszköz a vevőinkkel való szoros kapcsolattartásra és bizalom kiépítésére, valamint a vásárlásösztönzésre.

 • eDM írás

     5.0/5 (3 vélemény)

  eDM írás

  Sikeres, bevétel termelő eDM kampányokat szeretne a sajátjának tudni, de úgy, hogy a lehető legkevesebb tennivalója és problémája legyen vele? Jó lenne, ha valaki levenné végre a válláról ezt a terhet, és az eredmények csak úgy, szinte "maguktól" érkeznének? 

  A legjobb, amit tehet, hogy Minket választ!

  Az eDM olyan, reklámcélú levelet jelent, amit az ügyfél igényei szerint felépített és leszűrt email listára küld ki a szolgáltató. A hatékonysága magas fokú lehet, ha megfelelően van felépítve. A címzettet megszólítják benne, ezért ez egy személyesebb hangvételű kommunikációt tesz lehetővé. Egy webáruháznak ajánlott rendszeresen, havi minimum 4-8 alkalommal kapcsolatot teremtenie a feliratkozóival, amihez az eDM levél megszerkesztését és kiküldését mi biztosítani tudjuk!

  19 050 Ft

 • Hírlevél írás

  Gondolkozik már egy ideje azon, hogy Ön is hírlevélküldésbe kezd, de nem tudja, hogyan csinálja, és, hogy miként legyen eredményes? Szeretne belevágni, de fél, hogy csak kidobott pénz és idő lenne? Nem akar a teszteléssel, a megírással, a betördeléssel és a grafikai munkákkal foglalkozni, hanem inkább kiadná másnak a feladatot? 

  Akkor jó helyen jár!

  Hírlevél szerkesztéssel, írással, kiküldéssel és az eredmények nyomon követésével olyan hatékony marketingeszközhöz juthat, ami rövid és hosszú távon is jövedelmező lehet webáruháza számára. A rendszeres kapcsolattartás egyik alappillére ez a módszer, aminek az eredménye lehet egy stabilabb vásárlói-bázis, valamint a megrendelések számának növekedése. 

  20 955 Ft

Vissza az oldal tetejére

Link