eDM írás

Br. 19 050 Ft

Sikeres, bevétel termelő eDM kampányokat szeretne a sajátjának tudni, de úgy, hogy a lehető legkevesebb tennivalója és problémája legyen vele? Jó lenne, ha valaki levenné végre a válláról ezt a terhet, és az eredmények csak úgy, szinte "maguktól" érkeznének? 

A legjobb, amit tehet, hogy Minket választ!

Az eDM olyan, reklámcélú levelet jelent, amit az ügyfél igényei szerint felépített és leszűrt email listára küld ki a szolgáltató. A hatékonysága magas fokú lehet, ha megfelelően van felépítve. A címzettet megszólítják benne, ezért ez egy személyesebb hangvételű kommunikációt tesz lehetővé. Egy webáruháznak ajánlott rendszeresen, havi minimum 4-8 alkalommal kapcsolatot teremtenie a feliratkozóival, amihez az eDM levél megszerkesztését és kiküldését mi biztosítani tudjuk!

Az eDM kampányok előre meghatározott stratégia alapján, azt követve kerülnek lebonyolításra, az ügyfél igényei szerint létrehozott és leszűrt címlistára történő emailek kiküldésével. Vannak bizonyos elemek, amikre feltétlenül oda kell figyelni, hogy a hatékonysága magas fokú lehessen, ilyen például a SPAM szűrők kikerülése, vagy a célközönségnek megfelelő tartalom készítése. 

Az eredmények lekövetése is fontos lépés, ennek keretében levelenkénti kimutatást készítünk ügyfeleinknek.

Referencia munkáink

Vélemények

Forgács Lajos - Mapefutár
2020-08-30 17:05:30   |   0
Konyári Bettina - Bettyfashion
2020-08-30 17:03:42   |   0
Álmainkban nem gondoltuk volna, hogy ilyen jó eredményeket lehet elérni hírlevelekkel. Nagyon ügyesek és kreatívak.
Szöllősi Adrienn
2020-07-23 15:00:24   |   0
Remek munkát végeznek és gyorsak. Nagyon kreatív a csapat, ráadásul eredményes is a munkájuk, úgyhogy csak ajánlani tudom!
Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link