Hírlevél szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Hírlevél

Ha rendelkezik feliratkozó e-mail listával, lehetőség van egy-egy fontosabb eseményről hírlevelet kiküldeni, hogy vásárlói értesüljenek arról, hogy mi történik a webáruházában.

 • Hírlevél írás

  Gondolkozik már egy ideje azon, hogy Ön is hírlevélküldésbe kezd, de nem tudja, hogyan csinálja, és, hogy miként legyen eredményes? Szeretne belevágni, de fél, hogy csak kidobott pénz és idő lenne? Nem akar a teszteléssel, a megírással, a betördeléssel és a grafikai munkákkal foglalkozni, hanem inkább kiadná másnak a feladatot? 

  Akkor jó helyen jár!

  Hírlevél szerkesztéssel, írással, kiküldéssel és az eredmények nyomon követésével olyan hatékony marketingeszközhöz juthat, ami rövid és hosszú távon is jövedelmező lehet webáruháza számára. A rendszeres kapcsolattartás egyik alappillére ez a módszer, aminek az eredménye lehet egy stabilabb vásárlói-bázis, valamint a megrendelések számának növekedése. 

  20 955 Ft

A hírlevelek kiválóak a folyamatos kommunikációra, hiszen fontos az, hogy a vevői tudjanak önről, minél jobban megismerhessék vállalkozását és szolgáltatását.

Vissza az oldal tetejére

Link