Hírlevél írás

Br. 20 955 Ft

Gondolkozik már egy ideje azon, hogy Ön is hírlevélküldésbe kezd, de nem tudja, hogyan csinálja, és, hogy miként legyen eredményes? Szeretne belevágni, de fél, hogy csak kidobott pénz és idő lenne? Nem akar a teszteléssel, a megírással, a betördeléssel és a grafikai munkákkal foglalkozni, hanem inkább kiadná másnak a feladatot? 

Akkor jó helyen jár!

Hírlevél szerkesztéssel, írással, kiküldéssel és az eredmények nyomon követésével olyan hatékony marketingeszközhöz juthat, ami rövid és hosszú távon is jövedelmező lehet webáruháza számára. A rendszeres kapcsolattartás egyik alappillére ez a módszer, aminek az eredménye lehet egy stabilabb vásárlói-bázis, valamint a megrendelések számának növekedése. 

A hírlevél egy általános marketing eszköz, szinte minden, akár online, akár offline értékesítéssel foglalkozó cég használja. A témákat előre egyeztetés után kidolgozzuk, elkészítjük a szöveget, a szükséges képeket, miután pedig az ügyfél elfogadta, kiküldésre kerül a meghatározott címlistára. Az eredményekről, a megnyitási-kattintási arányokról és a leíratkozottak számáról is kimutatást készítünk, ami alapján fejleszteni tudjuk a későbbi hírleveleket. 

Referencia munkáink

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez.

Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link