Google termékek szűrése

Google termékek

Google termékek

Minden, webáruházak számára fontos és szükséges Google termék létrehozását, optimalizálását és kezelését elvégezzük, a kinyert adatokat pedig elemezzük.

 • Ads Fiók regisztráció

  Ha a Google hirdetési rendszerében szeretne hirdetéseket létrehozni, első lépésként Önnek is szüksége lesz egy hirdetési fiókra.

  19 048 Ft

 • Analytics fiók létrehozása

  A Google Analytics rendszere értékes adatokkal tud szolgálni. Ahhoz, hogy ezeket az adatokat láthassa első lépésként létre kell hozni egy Analytics fiókot.

  12 700 Ft

 • Analytics integrálása

  A Google Analytics integrálható webáruházával, így itt is nyomon követheti  forgalmát és statisztikai adatokat láthat vásárlóiról, melyek értékes információkat nyújtanak, hogy tovább tudja fejleszteni szolgáltatását.

 • Analytics optimalizálás

  Elemezzük és beállítjuk a megfelelő célokat a Google Analytics fiókjában.

  85 725 Ft

 • Google ADs hirdetéskezelés

     5.0/5 (4 vélemény)

  Google ADs hirdetéskezelés

  Miért fontos a hirdetéskezelés?

  A Google Ads hirdetéseket rengeteg felhasználó látja, hiszen a keresési találatok elején jelennek meg, azzal együtt pedig, hogy statisztikák alapján az első három helyet elfoglaló weboldal viszi el a látogatók 50%-át, már tisztán látható: Csinálni kell és jól kell csinálni a Google Ads hirdetéseket. A keresőoptimalizálás is egy remek módszer, ami idővel mindenképpen megtérül, de néha gyors eredmény kell. 

  Ha Önnek is MOST van szüksége vásárlókra, ha MOST akar bevételre szert tenni, akkor bízza ránk a hirdetések kezelését. Miért?

  • Mert növelni fogjuk bevételeit, miközben a hirdetések költsége nem lesz magas. 
  • Mert olyan szakértőkkel dolgozunk, akiknek mindenre van megoldásuk.
  • Mert egy helyen elkészítünk minden grafikai munkát, szövegezést, és a technikai beállításokat is, mindezt pedig SEO barát módon.
  • Mert kiértékeljük az eredményeket, és, ha kell, változtatunk a sikerért.

  44 450 Ft-tól

 • Google Cégem optimalizálás

  A Google Cégem fiókjának tartalmi tökéletesítése.

  101 473 Ft

 • Google Cégem regisztrálás

  A Google Cégem a Google szolgáltatása. Segítségével felkerülhet a Google térkép rendszerébe és akár napi bejegyzések is közzétehetőek, az éppen aktuális információkról vállalkozása szempontjából.

  38 087 Ft

A Google biztosít olyan rendszereket, platformokat, alkalmazásokat, amikkel eredményesen és gyorsan lehet lekérni webáruházak legfontosabb adatait, vagy akár nagyobb közönség elérését is meg lehet célozni általuk. Ilyen az Analytics, a Search Console, a Google Ads, az Adsense, illetve a Google Cégem. Előzetes megbeszélés után létrehozzuk, valamint kezeljük a szükséges fiókokat, az eredmények elemzésével pedig értékes iránymutatást nyújtunk.

Vissza az oldal tetejére

Link