Keresőoptimalizálás szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Keresőoptimalizálás

A Keresőoptimalizálás a webshopok szempontjából különösen fontos, hiszen a piaci verseny kiélezett. Egy jól optimalizált webáruház segít első helyen szerepelni a kereső oldalakon.

 • Alap SEO elemzés csomag

  Alap SEO elemzés csomagunk megrendelésével felfedezheted azokat a ki nem használt keresőoptimalizálási lehetőségeket, melyek hozzájárulhatnak webáruházad folyamatos fejlődéséhez. Egy technikailak, tartalmilag és linképítési szempontból is karban tartott webáruház a Google keresőjében mindig előrébb jelenik meg, mint az elhanyagolt oldalak, ez pedig a vásárlók számának látványos növekedésével is járhat. 

  A csomag tartalmaz különböző ajánlásokat, konkrét adatokon alapuló tippeket, kulcsszókutatásra épülő tartalmi tervet és egy teljes, 20-30 oldalas elemzést webáruházad technikai problémáiról és azok megoldási lehetőségeiről. Nem csupán a hibákat soroljuk fel, hanem segítünk azok kijavításában is, sőt, a lefontosabb adatelemző rendszerek (Google Analytics, Search Console) beállítását is elvégezzük.

  120 000 Ft

 • Átfogó webáruház elemzés csomag

  A keresőoptimalizálás önmagában még nem elég, egy webáruháznak felhasználói élmény szempontjából is magas szinten kell állnia ahhoz, hogy vonzza a vásárlókat. Átfogó webáruház elemzés csomagunkban ezért a SEO audit mellett foglalkozunk a shop megjelenésével, a vásárlási folyamatokkal, a látogatók viselkedésével és az áruház kommunikációjával is. 

  Felfedjük azokat a pontokat, ahol a legtöbb vásárlás elakad és megmutatjuk, min kellene javítanod a jövőben. Kezedbe adunk egy teljes, kulcsszókutatásra és konkurencia elemzésre épülő tartalomtervet, egy elemzést webáruházad technikai problémáiról (megoldásokkal együtt), illetve a felhasználói élmény fejlesztését célzó 5-10 oldalas kimutatásunkat is. 

  160 000 Ft

A keresőoptimalizálás, más néven SEO egy olyan, összetett folyamat, aminek eredményeként a keresőmotorokban előrébb jelenhet meg a webáruháza, ez által pedig lényegesen emelkedhet forgalma. Ehhez tökéletes technikai beállítások, megfelelő kulcsszavakra optimalizált tartalom, gyors oldalbetöltés, egyszerű és átlátható oldalstruktúra, megfontoltan elkészített metaadatok/termékleírások/oldalcímek, backlink-ek és még sok egyéb olyan kisebb-nagyobb beállítás szükséges, amit célszerű szakértőkre bízni.

Vissza az oldal tetejére

Link