Alap SEO elemzés csomag

Br. 120 000 Ft

Alap SEO elemzés csomagunk megrendelésével felfedezheted azokat a ki nem használt keresőoptimalizálási lehetőségeket, melyek hozzájárulhatnak webáruházad folyamatos fejlődéséhez. Egy technikailak, tartalmilag és linképítési szempontból is karban tartott webáruház a Google keresőjében mindig előrébb jelenik meg, mint az elhanyagolt oldalak, ez pedig a vásárlók számának látványos növekedésével is járhat. 

A csomag tartalmaz különböző ajánlásokat, konkrét adatokon alapuló tippeket, kulcsszókutatásra épülő tartalmi tervet és egy teljes, 20-30 oldalas elemzést webáruházad technikai problémáiról és azok megoldási lehetőségeiről. Nem csupán a hibákat soroljuk fel, hanem segítünk azok kijavításában is, sőt, a lefontosabb adatelemző rendszerek (Google Analytics, Search Console) beállítását is elvégezzük.

Az Alap SEO audit segítségével pontosabb képet kapunk arról, hogy milyen kulcsszavakra szükséges optimalizálni az egyes aloldalainkat. A kulcsszókutatást a webáruház 5 megjelölt konkurensének kapcsán is elvégezzük a TOP10-ben lévő kulcsszavakra vonatkozóan, így egy átlátható táblázat segítségével sokkal tervezhetőbbé válik a tartalomkészítés.

Az audit során listázzuk a webáruházat érintő SEO hiányosságokat és könnyedén követhető instrukciókat adunk ezek orvoslására.

Az eredmények nyomonkövetését pedig webáruház specifikus Google Analytics és Search Console beállításokkal tesszük lehetővé.

Az audithoz grátiszként mellékelünk egy blog tartalmi ötlet listát is, amelyben megjelöljük azt a témát, amiről érdemes a célcsoportnak kommunikálni illetve a kulcsszavakat, amiket javasolt a cikk megírása során alkalmazni a szövegben.

Csomag tartalma:

● Kulcsszókutatás versenytárs elemzéssel: készítünk egy 200-300 releváns kulcsszóból álló nyers listát, átlagos keresési számokkal, illetve kapsz egy 20-30 tételből álló ajánlást, amiben láthatod a jelenlegi helyezést, az átlagos keresési számot, illetve azt az aloldalát, amit érdemes a megjelölt kifejezésre optimalizálni. A kulcsszókutatás során megvizsgáljuk az általad megjelölt 5 konkurens webáruházat is (milyen kifejezésekre vannak TOP 10-ben, honnan érkeznek a látogatóik, milyen a linkprofiljuk) 

● Google Analytics és Search Console beállítás: Ha már van fiókod, átnézzük és e-kereskedelm szempontjából beállítjuk, hogy a legfőbb adatokat láthasd. Összekötjük a fiókokat az áruházzal és egymással, beállítjuk a webáruház specifikus mérési célokat, beküldjük a webhelytérképet.

● Technikai SEO audit: A webáruházadat átvizsgáljuk a technikai SEO szempontokat figyelembe véve (domain, SSL, átirányítások, meta adatok megadása, 404-es oldalak, H tagek, vásárlási folyamat stb) külön lebontva az eredményeket a főoldalra, kategória oldalra, termék oldalakra és egyéb tartalmi oldalakra. Kapsz egy 20-30 oldalas írásos összefoglalást a talált hibákról, illetve egy technikai SEO audit táblázatot, ahol munkalaponként kategóriákra szedve láthatod majd, hogy mely aloldalakkal milyen teendőid lesznek.

● Tartalmi terv készítése a blogba: kulcsszókutatás alapján készítünk egy 30-50 elemes blogcikk téma javaslatot megjelölve, hogy a cikket milyen kulcsszavakra érdemes optimalizálni. A csomag további eleme egy cheklist, ami bemutatja, hogyan érdemes SEO szempontból is megfelelő blog cikkeket írni.

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez.

Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link