Mit kell tudnod a vásárlás folyamatáról?

 

1. Bármikor adhatsz le rendelést

 

A wbshp.hu ebből a szempontból pont úgy működik, mint bármelyik másik webáruház, tehát a hét minden napján, bármikor leadhatod megrendelésed. Csupán annyit kell tenned, hogy igénylistádra teszed az adott szolgáltatást és végig haladsz a szokásos vásárlási folyamaton. A lépések egyszerűek és érthetőek: mindenről pontosan tájékoztatunk.

 

2. Ugyan úgy rendelhetsz, mint más webshopoknál

 

A vásárlási folyamat egyszerű: olyan, mint a legtöbb másik webáruháznál. Kiválasztod a szolgáltatást, amelyre szükséged van, listára teszed, megadod a szükséges személyes adataidat, majd fizetési-és szállítási módot választasz.

Néhány szolgáltatás esetében nem lehetséges az azonnali rendelés: ilyenkor az „Ajánlat kérése” gombra kell kattintani, majd megadni pár személyes adatot, hogy kollégánk fel tudja venni Veled a kapcsolatot.

 

3. Mindenképpen felvesszük Veled a kapcsolatot

 

Akár ajánlatkérést küldesz Nekünk, akár rendelést adsz le, egy dologban biztos lehetsz: megkeresésed feldolgozása után felvesszük Veled a kapcsolatot. Fontos, hogy minden apró részletet átbeszéljünk a Ránk bízott feladattal kapcsolatban, így valószínűleg telefonon és e-mailben is egyeztetni fogunk.

 

4. Elutasíthatod az árajánlatot

 

Mint már említettük, egyes szolgáltatásokat nem lehet azonnal megrendelni: azokhoz kapcsolódóan először is készítünk egy személyre szabott árajánlatot. Ezt az ajánlatot természetesen elfogadhatod, vagy el is utasíthatod, amennyiben valamelyik részével nem vagy elégedett. Fizetési kötelezettséged csak és kizárólag abban az esetben keletkezik, ha az elfogadás mellett döntesz.

Az azonnal rendelhető cikkek esetében más a helyzet, azoknak az értékét előre kell rendezned.

 

5. A teljesítés alatt is kapcsolatban leszünk

 

Természetesen a munkafolyamat közben is egyeztetni fogunk, hiszen fontos, hogy mindig a jó irányba haladjunk. Lényeges, hogy ezeken a megbeszéléseken aktív résztvevő legyél, ugyanis csak így lehet a végeredmény pont olyan, amilyennek látni szeretnéd.

 

Ha bármilyen kérdésed merülne fel ezzel – vagy bármi mással kapcsolatban, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Link