Google Ads szűrése

Google Ads

A Google Ads fizetős kattintás alapú hírdetési rendszer, mely segíti a hirdetőt a releváns ügyfelek, vásárlók megtalálásában. Nagyon hatékony marketing eszköz új ügyfelek elérésére, további előnye, hogy csak akkor kell fizetnünk, ha rákattintanak hirdetésünkre.

 • Ads Fiók regisztráció

  Ha a Google hirdetési rendszerében szeretne hirdetéseket létrehozni, első lépésként Önnek is szüksége lesz egy hirdetési fiókra.

  19 048 Ft

 • Google ADs hirdetéskezelés

     5.0/5 (4 vélemény)

  Google ADs hirdetéskezelés

  Miért fontos a hirdetéskezelés?

  A Google Ads hirdetéseket rengeteg felhasználó látja, hiszen a keresési találatok elején jelennek meg, azzal együtt pedig, hogy statisztikák alapján az első három helyet elfoglaló weboldal viszi el a látogatók 50%-át, már tisztán látható: Csinálni kell és jól kell csinálni a Google Ads hirdetéseket. A keresőoptimalizálás is egy remek módszer, ami idővel mindenképpen megtérül, de néha gyors eredmény kell. 

  Ha Önnek is MOST van szüksége vásárlókra, ha MOST akar bevételre szert tenni, akkor bízza ránk a hirdetések kezelését. Miért?

  • Mert növelni fogjuk bevételeit, miközben a hirdetések költsége nem lesz magas. 
  • Mert olyan szakértőkkel dolgozunk, akiknek mindenre van megoldásuk.
  • Mert egy helyen elkészítünk minden grafikai munkát, szövegezést, és a technikai beállításokat is, mindezt pedig SEO barát módon.
  • Mert kiértékeljük az eredményeket, és, ha kell, változtatunk a sikerért.

  44 450 Ft-tól

Vissza az oldal tetejére

Link