Grafikai tervezés szűrése
 • Ár

 • Ehhez a termékcsoporthoz nem találhatók szűkítési lehetőségek

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés elengedhetetlen mind a webáruház üzemeltetéséhez, mind a hozzá kapcsolódó marketingtevékenységhez, tehát gyakorlatilag megkerülhetetlen feladat. Magas minőségű online és offline eszközöket nyerhet vele, amik segítenek elérni a kívánt célokat.

 • Boríték, Levélpapír

  A boríték és a levélpapír talán az egyik leggyakrabban használt céges arculati elem. Egy kiváló brand építő lehetőség, hiszen a céges iratok és szerződések is a levélpapíron készülnek el, amely a logót, cégnevet, és szlogent is tartalmazhatja.

  9 525 Ft

 • Brosúra

  A brosúra céges arculati elemként lehetőséget nyújt online vagy offline formában történő terjesztésre. Használatával bemutathatja cégét és termékeit igényes és dizájnos formában, ezzel is kiépítve a bizalmat érdeklődői, ügyfelei és vásárlói felé.

  12 700 Ft

 • Dosszié, Mappa

   A dosszié és a céges mappa fontos arculati elem lehet, hiszen növeli cége presztizsét. Ha, valamilyen ajánlatot vagy szerződéseket kell bemutatnia, dizájnban és az arculathoz is igazodó mappa, vagy dosszié az igényességet és a professzionalizmust fejezi ki.

  28 575 Ft

 • Egyéb grafikai munkák

  Egy webáruháznak sokféle grafikai munkára lehet szüksége működése során. Ezeket a feladatokat egyeztetés után elvégezzük.

  15 875 Ft

 • Email sablon

  A dizájnosan megtervezett e-mail sablonok használatával megkönnyítheti munkáját, hiszen nem kell mindig ugyanazokat a feladatokat elvégeznie egy-egy email szerkesztése közben.

  19 050 Ft

 • Facebook arculat

  Adjon Facebook arculatának is professzionális megjelenést! Összehangoljuk Facebook borítóképét, profilképét a céges arculatával, ami marketing szempontból is előnyös döntés.

  28 575 Ft

 • Flash Banner

  A flash bannerek olyan dinamikus hirdetési megoldások, amikbe már nem csak képek, animációk, vagy szövegek helyezhetők el, hanem videorészletek, vagy akár a célközönséget bevonó játékok is. 

  38 700 Ft

 • GIF Banner

  A GIF bannerek gyakorlatilag az internet megszületésével egy idősek, a népszerűségük azonban továbbra is töretlen. Ezek statikus, vagy mozgó, kép alapú hirdetések, amik legtöbbször tartalmaznak valamilyen szöveges tartalmat és cselekvésre ösztönző gombot.

  19 050 Ft

 • HTML5Banner

  A HTML5 Bannerek olyan interaktív hirdetések, amik a Google Web Designer eszközzel létrehozott HTML5 fájlokra támaszkodnak. Ezekben a reklámanyagokban rengeteg lehetőség rejlik, hiszen többféleképpen is megszólithatja, interakcióra ösztönözheti célközönségét.

  12 700 Ft

 • Hűtőmágnes

  A hűtőmágnes egy nagyon kreatív és jópofa promóciós ajándék lehet. Hozzájárul arculata erősítéséhez. Segítünk kitalálni és megvalósítani ötleteit, elképzeléseit.

  9 525 Ft

 • Jegyzettömb tervezés

  A jegyzettömb is a céges arculati elemekhez tartozik és promóciós ajándék ötletnek is kiválóan használható. Sokszínűsége lehetőségek tárházát kínálja.

  28 575 Ft

 • Képeslap, Meghívó

  A saját dizájnú céges meghívókat-és képeslapokat használhatja rendezvényekre való invitálásra, illetve ünnepi köszöntők küldésére. A különleges alkalmakat ne hagyja kihasználatlanul:  okozzon emlékezetes pillanatokat mindenkinek gyönyörű dizájnnal!

  14 287 Ft

 • kisarculat

     5.0/5 (1 vélemény)

  Kisarculat

  Az arculati elemek megléte a mai világban nagyon fontos, hiszen az egységes kép kialakítása vállalkozásáról elengedhetetlen, valamint segít kitűnni a tömegből és megkülönböztetni vállalkozását a konkurenciától.

  142 875 Ft

 • logó tervezés

     5.0/5 (1 vélemény)

  Logó tervezés

  A logó tervezés az egyik legfontosabb lépés a márkává válás folyamatában. Rendelje meg cége egyedi logóját, amit egyeztetések után személyre szabottan készítünk el Önnek. Gondoskodunk róla, hogy a megtervezett logó a legtöbb háttéren, illetve online-és nyomtatott felületen is egyformán igényesen mutasson.

  101 600 Ft

A webshopok működésük folyamán rendelkeznek grafikai szükségletekkel. Egy jól megszerkesztett termékfotó nagyon hatásos tud lenni, illetve a cserélődő slide-ok szerkesztése, hirdetési anyagok elkészítése is szakértelmet kíván. Az igényesen elkészített képi anyagok vonzzák a vásárlóink figyelmét.

Vissza az oldal tetejére

Link