Blogbejegyzés

- +

Válasszon Önnek megfelelő típust:

Ugye nem mondana le egy olyan eszközről, amivel szimpatikusabbá, megbízhatóbbá és hitelesebbé válhat a célközönsége számára, és, amivel forgalmat terelhet a webáruházába? Nézze meg a konkurenseit! Ők már biztosan élnek a tartalommarketingben rejlő lehetőségekkel, ez pedig azt jelenti, hogy Önnek is lépést kell velük tartania! 

Miért?

Mert céges blog vezetsével, rendszeres, a célközönsége számára érdekes és hasznos tartalmak készítésével növelheti a webáruháza ismertségét, valamint bizalmat ébreszthet az emberekben márkája iránt. Ha SEO szempontokat is figyelembe véve, megfelelő beállításokkal, kulcsszavakra optimalizálva végzi ezt a munkát, a Google keresőmotorjában is előkelőbb helyen szerepel majd, ami azt jelenti, hogy idővel egyre többen találnak Önre. 

Válassza 800, 1200, 2500, vagy 4000 karakteres bejegyzésünket!

800 karakteres blogbejegyzés:

Ez a bejegyzés alkalmas arra, hogy rövid információkat, hasznos ötleteket és tippeket osszon meg követőivel, akiket ezzel egyrészt szórakoztathatja, másrészt felvilágosíthatja a termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos, Ön által fontosnak ítélt tényekről, hírekről, praktikákról.

1200 karakteres blogbejegyzés:

Az 1200 karakteres hosszúság lehetővé teszi, hogy aktualitásokat és érdekes, hasznos információkat tegyünk közzé követői számára, hogy ezekkel a cikkekkel is növeljük a bizalmat a potenciális vásárlóiban. Olyan blogcikkek készítését biztosítjuk, amik illeszkednek célközönsége érdeklődési köréhez, nyelvezetéhez, stílusához, valamint a megfelelő kulcsszavakhoz.

Mind a feltöltést, mind a SEO beállítások elvégzését vállaljuk, hogy Önnek ezekkel már ne kelljen foglalkoznia. 

2500 karakteres blogbejegyzés:

Ebben a nagyobb hangvételű cikkben már lehetőség nyílik egy-egy téma alaposabb bemutatására, körüljárására, hogy ezzel is éreztethesse profizmusát az olvasóival. Folyamatokat írhat le általa, teljes termékbemutatót adhat a követőinek, ezzel pedig növelheti az érdeklődést webáruháza iránt. Az Ön profiljának megfelelő kulcsszavak, témák kiválasztása a mi feladatunk, ahogy a megírás, és a beállítások elvégzése is. 

4000 karakteres blogbejegyzés:

Amennyiben szakmai cikkekre, egy témát mélységében bemutató írásra van szüksége, a 4000 karakteres blogbejegyzés erre tökéletesen alkalmas. Ebben a folyamat előzetes kutatómunkával indul, majd akár többszöri egyeztetésre is számíthat, a kulcsfontosságú elemek átbeszélése céljából. 

Az elkészült blogcikkeket ellenőrzés után feltöltjük Ön helyett, és elvégzünk minden szükséges SEO beállítást, hogy a lehető leghatékonyabb lehessen a közös munkánk!

Referencia munkáink

Vélemények

Fallost
2020-08-31 14:26:06   |   0
Hihetetlenül megugrott a forgalmunk mióta, a tartalom marketinget Ők csinálják.
Forgács Lajos - Mapefutár
2020-07-31 09:49:50   |   1
Minden hónapban azt hozzák amit elvárunk tőlük. Igényes precíz munka.
Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link