A wbshp.hu egy merőben új és egyedi szolgáltatás, mely azért jött létre, hogy megkönnyítse és időt spóroljon a webáruház tulajdonosok számára.
 

Az évek alatt összegyűjtött tapasztalatainkból és ügyfeleink visszajelzéseiből kiderült, hogy az időhiány, a változások folyamatos nyomon követesé meglehetősen nagy terhet jelent a tulajdonosok számára a napi ügyvezetési feladatok mellett, és egy olyan szolgáltatóra vágynak leginkább, ahol villámgyorsan akár egyszeri marketing feladatok megrendelésére is lehetőség van, nem kell több hónapos hűségidővel számolniuk, ha már esetleg nincs szükség egy-egy szolgáltatásra, vagy más opció lehetősége merült fel, könnyedén válthatnak, nem láncoljuk magunkhoz ügyfeleinket.

 

A wbshp.hu-nál fillérpontosan nyomon tudja követni megrendeléseinek összegét, hiszen mint bármely más webáruházban a megrendelni kívánt szolgáltatásokat csak bele kell raknia a kosárba, melyek lehetnek  Facebook, Instagram posztok, egy akció keretében hirdetések megszerkesztése és közzététele, termékfotózás, de molinók grafikai megszerkesztését is ránk bízhatja. Sőt! Egy fontos megbeszélésre névjegykártyákat is szeretne vinni magával? Abban is segítünk! A megrendeléseket követően felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk az elképzeléseiről, igényeiről és már szélsebesen hozzá is látunk az anyagok elkészítéséhez!
 

A wbshp.hu, tehát egy olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtó cég, ahol a tanácsadástól kezdve, webfejlesztési munkák és Google Ads hirdetéseken keresztül, a logó megtervezéséig bátran fordulhat hozzánk, hiszen megbízhatóan, pontosan dolgozunk, és mindenféle rejtett költség nélkül.
 

 

Érdekli a dolog? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Link