Blog › Névjegykártya készítés: Mire ügyeljünk?

Névjegykártya készítés: Mire ügyeljünk?

A névjegykártya készítés egy apróságnak tűnhet, szinte jelentéktelennek a vállalkozásunk szempontjából, pedig több mindent árul el rólunk ügyfeleinknek, mint gondolnánk! Egy kicsi papírdarab, de képviseli a teljes cégünket, ez pedig sikerülhet nagyon jól, de akár nagyon rosszul is!

Egy névjegykártya elkészítésére feltétlenül rá kell áldozni a szükséges időt, energiát és anyagi forrást, ugyanis egy elkapkodott, nem jól kivitelezett darabnak nagyobb kárát láthatjuk, mint hasznát.

Milyennek kellene lennie egy névjegykártyának?

Névjegykártya készítés online - hogyan?

Kép forrása: https://kreanilla.hu/25-nevjegykartya-design-amivel-biztos-hatast-gyakorolhatsz/

Bizalomgerjesztőnek

Ez azért fontos, mert kapcsolatot teremtünk vele másokkal és jó benyomást kell keltenünk. Első pillantásra is eleganciát, megbízhatóságot és profizmust kell sugallania, hogy a számunkra megfelelő tevékenységre ösztönözze azt, akinek a kezébe adjuk.

Összhangban kell lennie azzal, amit képvisel

Mind színvilágban, mind stílusban, mind betűméretben, ráadásul az is fontos, hogy a vállalatunk többi arculati eleméhez illeszkedjen. Nem célszerű például a céges mappától teljesen eltérő dizájnt alkalmazni, ugyanis az megnehezíti mások számára a beazonosításunkat.

Meg kell jelennie a névjegykártyán...

a vállalat logójának, a névjegykártya tulajdonosának és a cégnek a címének, elérhetőségének, telefonszámának és a weboldala címének. Hogy milyen elrendezésben, az a tervezőn múlik, de érdemes átláthatónak lennie.

Betűkészlet, színvilág

Vigyázni kell velük! Nem célszerű 3-nál többfélét alkalmazni egyikből sem, hiszen kis felületről beszélünk, ami könnyen válhat zsúfolttá, „összecsapott” jellegűvé.

A névjegykártya nagyon hatékony marketingeszköz lehet a kezünkben, ha jól használjuk. Ezért fontos, hogy megtervezését és elkészítését inkább bízzuk profikra, akik a legtöbbet tudják kihozni belőle!

Link