Blog › Hogyan válasszon tárhelyet webáruházának?

A webshop tárhelyének kiválasztása fontos dolog, leginkább, azért mert nem egyszerű megtalálni  a minden szempontnak megfelelő szolgáltatót. Olvasson el véleményeket a kiszemelt szolgáltatóról, ismerje meg tüzetesen, hogy mit kínál egy-egy csomagajánlatban, érdeklődjön környezetében, aki már sikeresnek mondható webshopot üzemeltet, hogy melyik szolgáltatónál van, ajánlja-e őket vagy tud-e jobb megoldást.
 

Hogyan válasszon megfelelő tárhelyet webáruházának?

Véleményem szerint, az egyik legfontosabb az ár mellett, hogy az ügyfélszolgálat kiválóan működjön. A nagyobb tárhelyszolgáltatók ticket-es vagy hibajegyes rendszerben dolgoznak, ha kérdése vagy problémája van különböző részlegek szerint lehet írni, és viszonylag hamar vissza is válaszolnak.
 

Egy kezdő webshopnak elegendő lehet a legkisebb csomagajánlat, de ha bízunk a vállalkozásunkban (márpedig miért ne bíznánk) akkor egyből vásárolhat eggyel nagyobb csomagot is, de folyamatában is válthat. Mindenféleképpen érdemes még elolvasnia, hogy a webtárhely hány aldomaint, hozzárendelhető domaint, e-mail címeket engedélyez vagyis biztosít egy-egy csomagon belül. Ne feledkezzünk meg az SSL tanúsítványról sem, hiszen a keresőmotorok, böngészők és a Google szempontjából is nagyon fontos és persze a webshopon keresztül vásárlók szemszögéből is, hogy biztonságos-e az oldalunk, illetéktelenek nem férhetnek hozzá a megadott adatokhoz. Ha bizonytalan, hogy hol és milyen tárhelyet is bérelj, mi szívesen segítünk ebben.

                                                                                                                                                          

Link