Black Friday Csomag

Archivált termék

A Black Friday egy hatalmas lehetőség mindenkinek, aki értékesítéssel foglalkozik, de sokan nem használják ki megfelelően. Pedig ezen az egyetlen napon kiemelkedően magas bevételre tehet szert az, aki az online világ nyújtotta összes felületen képviselteti magát. 

Ebbe persze időt és energiát kell fektetni, ami nem mindig egyszerű, hiszen Ön rengeteg napi feladattal néz szembe már így is. Mi lenne, ha Black Friday Csomagunkkal átvállalnánk minden, ezzel járó nehézséget? Komplett csomagunk megvásárlásával egy profi marketing ügynökség kezébe adhatja ennek a napnak a lebonyolítását, hogy az ágazata összes babérját learathassa! 


 

A csomag tartalma:

- Marketing ügynökségi ajánlás, javaslattétel, konzultáció, Black Friday marketingterv készítés

- 2 db hírlevél:  1 db a Black Friday-t megelőző napokra, mint beharangozó üzenet, 1 db az akció napjára. Azon belül: szövegezés, betördelés, szükséges grafikai elemek elkészítése, kiküldés előtti SPAM ellenőrzése, kiküldés

- 5 db bannerkép 

- 2 db slideshow

- 4 db Facebook poszt + 2 db Facebook story. Már meglévő céges Facebook oldalra, vagy csoportba, akár 2-3 napra is elosztva. 

- 4 db Facebook hirdetés. Szükséges grafikai elem, hirdetési szöveg, beállítás.

- 4 db Instagram Poszt + 2 db Instagram story. Már meglévő céges Instagram oldalra, akár 2-3 napra is elosztva.

- 1 db felugró ablak

- 2 db Google Ads hirdetés

- Minden - a felsorolásban nem említett - grafikai elem elkészítése, amit a kampány igényel. 

A Black Friday időszakában, sőt már azt megelőzően is minden erről szól. Lépten-nyomon hirdetésekbe futunk, amik később értékes konverziókhoz vezethetnek. Érdemes, sőt, szinte kötelező kihasználni ezt a lehetőséget minden webáruháztulajdonosnak is, hiszen a hatalmas kedvezmények rengeteg vásárlót jelenthetnek - és nem csak arra az egy napra. 

Érjen el több embert, nyisson nagyobb célközönség felé, hogy megismerhessék márkáját és termékeit! Rendelje meg összetett, Black Friday csomagunkat, hogy Önnek ez a nap csak sikert jelentsen, ne fáradtságot!

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez

Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link